ALUP AVSD refrigerant dryers

10. maj 2021

AVSD: Vores nye revolutionerende køletørrere

Hos ALUP har vi lanceret en ny serie af køletørrere, udviklet til at sikre dig unikke energibesparelser og exceptionel ydelse. Den frekvensstyrede motorteknologi leverer op til 60 % i energibesparelse og op til 65 % mindre CO2 udledning.

Frekvensstyret tørrer-teknologi

Køletørrere er en essentiel del af langt de fleste trykluftinstallationer, især inden for industrien, hvor der er høje krav til kvalitetsluft. En traditionel køletørrer med fast omdrejningstal kører altid ved maksimal hastighed uanset hvor meget luft der leveres. Dette resulterer i et unødvendigt energiforbrug og ekstra driftsomkostninger.

Den nye AVSD-køletørrer er udstyret med en frekvensstyret motorteknologi, med variabel hastighed, og kører derfor kun ved den hastighed, som er nødvendig i forhold til den mængde luft der behøves, på ethvert givent tidspunkt. Med andre ord - tørreren tilpasser hele tiden omdrejningstallet til den aktuelle luftforsyning.

Opnå store energibesparelser

Med sin avancerede, frekvensstyrede teknologi, sikrer AVSD-tørreren dig exceptionelle energibesparelser og en kort tilbagebetalingstid, helt ned til 1,5 år. Idet køletørreren hele tiden tilpasser sin hastighed til pågældende luftforsyning, holdes energiforbruget nede. Dette sparer op til 60 % energi, sammenlignet med en køletørrer med fast hastighed. AVSD-tørreren giver tilmed indirekte besparelser, idet den patenterede varmeveksler reducerer trykfald og dermed de samlede driftsomkostninger.

Præsentationsvideo

Få mere at vide